کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

تاکید نماینده روسیه بر مخالفت با قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام

نماینده روسیه در مذاکرات وین ضمن غیرسازنده خواندن صدور هرگونه قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای حکام آژانس اتمی، گفت روسیه هرگز با این قطعنامه همراه نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۱۲۸

به گزارش راهبردمعاصر، در حالی که از نیمروز دوشنبه اجلاس شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین آغاز شد، گزارش‌ها درباره احتمال صدور قطعنامه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران در کانون توجه روسیه قرار گرفته است.

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، بامداد سه‌شنبه تاکید کرد که مسکو هرگز با قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس اتمی، همراهی نمی‌کند.

اولیانوف در صفحه توئیتر خود نوشت: «بیش از پیش مشخص است که قصد شرکت‌کنندگان غربی در مذاکرات وین برای تصویب قطعنامه‌ای علیه ایران در اجلاس فعلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، برای برجام بسیار مخرب است».

وی با اشاره به تصمیم احتمالی انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا برای صدور قطعنامه‌ای علیه ایران در نشست شورای حکام، تاکید کرد: «روسیه به هیچ‌وجه خود را با چنین قطعنامه‌ای همراه نخواهد کرد».

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی سخنرانی افتتاحیه در نشست شورای حکام، مدعی شد که ایران به آژانس درباره «سه مکان اعلام نشده» خود توضیح نداده است.

اولیانوف پیشتر خبر داده بود مسئله ایران توسط شورای حکام آژانس اتمی به احتمال بسیار زیاد در روز چهارشنبه بررسی می‌شود. 

مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از چند ماه پیش دچار وقفه شد. دولت آمریکا از زمان آغاز این مذاکرات به جای پیشنهاد دادن ابتکار‌های عملی برای پیشرفت گفتگو‌ها بار‌ها تلاش کرده طرف‌های مختلف را به کند کردن روند مذاکرات و ایجاد مانع بر سر راه آن متهم کند.

یکی از دلایل عدم انجام اقدامات لازم از سوی طرف‌های آمریکایی در مذاکرات وین مخالفت‌های نماینده‌های کنگره با سیاست‌های دولت بایدن در خصوص برجام بوده است. از جمله انتقادات این گروه از قانونگذاران آمریکایی این است که برجام به همه حوزه‌های اختلاف آمریکا با ایران از جمله فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی ایران نمی‌پردازد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار